![Ädeloströra på pumpernickel](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/8fc6f80a70c7400866b6aae263b5c14cb6782be8-600x450.jpg)
Gör så här1. Smält stilton/ädelost på svag värme i en kastrull så att den smälter och blir slät. Låt svalna.2. Blanda cream cheese med ädelosten i en skål.3. Placera ut pumpernicklarna på ett uppläggningsfat. Spritsa ut ädeloströran. Lägg på en skiva färsk fikon och ringla sedan honung över.
Ädeloströra på pumpernickel
![Ädeloströra på pumpernickel](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/8fc6f80a70c7400866b6aae263b5c14cb6782be8-600x450.jpg?w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
Antal: ca 20 st
Tid: 30 minuter
1 pkt pumpernickel, ca 20 st
Ca 250 g stilton/ädelost
Ca 350 g philadelphia crème cheese (light)
3-4 färska fikon i skivor
Flytande honung
Gör så här
1. Smält stilton/ädelost på svag värme i en kastrull så att den smälter och blir slät. Låt svalna.
2. Blanda cream cheese med ädelosten i en skål.
3. Placera ut pumpernicklarna på ett uppläggningsfat. Spritsa ut ädeloströran. Lägg på en skiva färsk fikon och ringla sedan honung över.