Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Önskelista

Varukorg(0 produkter)

Din varukorg är tom

Semmellatte

Image
Ingredienser
Recept av Johanna Cryer
1 espresso
2 dl mjölk
2 pumpar vaniljsirap eller 1 tsk vaniljsocker
1 nypa malen kardemumma
Vispgrädde
Mandelspån
“Lock” från en semla
Florsocker

Gör så här

  1. Blanda mjölken med vaniljsirap och kardemumma, värm försiktigt och skumma gärna för en luftig konsistens.
  2. Brygg en espresso och häll upp i en stor kopp.
  3. Häll den smaksatta varma mjölken över espresson och skeda på mjölkskummet.
  4. Toppa med vispad grädde, strö över mandelspån och lägg på ett litet lock av en semla eller en bit vetebulle.
  5. Pudra över florsocker eller vaniljsocker för den klassiska semmelkänslan.